Vuurspuwer Fiammifero

Een vurig verhaal over verliefdheid

In deze voorstelling brengen vuurspuwer Peter en Nila een zachte ode aan de magie van vuur.
In deze vertelling over liefde en verliefdheid, over passie en zachtheid weten Peter en Nila de kracht van vuur te combineren met de elegantie van dans.

Deze voorstelling heeft heel wat waanzinnige vuurtechnieken te bieden, waaronder: vuurspuwen, vuureten, vuur zweep, vuur hoepels en veel meer…
De voorstelling heeft computer gestuurde belichting en geprogrammeerde vlammenwerper.

Wij voorzien alle techniek zelf. (muziekinstallatie, belichting en vlammenwerper)

Duur van de show: 20 minuten

Vuurspuwer

Vuurspuwer Peter Gusta in deze show. Voorstellingen vindt u bij ons het best. Peter Gusta brengt ongelooflijke vuurspektakels. Vuurspuwer , Fire show

vuurspuwer huren

Peter Gusta

Vuurspuwer Peter Gusta is meer dan 10 jaar bezig met entertainment op zeer hoog niveau. Neem dat maar letterlijk, want met zijn authentieke en stijlvolle stelten figuren weet hij telkens een uniek en onvergetelijk beeld te creëren. Naast deze visueel mooie animaties specialiseerde hij zich in het brengen van fireshows. Door het gebruik van verschillende technieken en een bijzonder gevoel voor sfeerzetting, neemt hij je op een unieke en subtiele wijze graag mee in zijn wonderlijke wereld van dansende vlammen.

www.gusta.be

Nila Hoop

De passie voor theater, zowel het spel als het op de regisseurstoel kruipen, werd in 2009 samengebracht met haar droom om ooit in een echt circus te werken. 
Haar drang naar vuur bracht haar bij het collectief De Vuurmeesters. Als Circus danseres begon ze mee te toeren met de Balcony Players. Bij Woesh verzorgde ze naast de lessen, de regie van een jongerenproductie en tal van sociale projecten, ook circusanimaties op maat. 

Haar Missie: De kracht van een glimlach verspreiden!

www.nilahoop.be

vuurspuwer

Vuurspuwer  

Vuurshow, Vuurspektakel vind je hier. Wij brengen steeds het hoogste niveau en garanderen de kwaliteit en de show.

vuurspuwer inhuren
vuurspuwer
vuurspuwer
vuurspuwer