Vuurspektakel Fiammifero

Een vurig verhaal over verliefdheid

In dit vuurspektakel brengen vuurspuwer Peter Gusta en Nila Hoop een ode aan de poëzie van vuur.
In een verhaal over liefde en verliefdheid, over zachtheid en passie weten Peter en Nila de kracht van vuur te combineren met de elegantie van dans.

De voorstelling bevat heel wat vuurtechnieken waaronder: vuurspuwen, vuurvreten, vuurzweep, rope-dart, vuurhoepels en veel meer.
Het vuurspektakel heeft aangepaste belichting en geprogrammeerde vlammenwerper.

Wij voorzien zelf de techniek. (muziekinstallatie, computer gestuurde belichting en vlammenwerper)

Duur vuurspektakel: 20 minuten

Vuurspektakel

Peter Gusta

Vuurspuwer Peter Gusta is bijna een decennium bezig met animatie op zeer hoog niveau. Neem dat maar letterlijk, want met zijn stijlvolle en authentieke steltenfiguren weet hij telkens een uniek en onvergetelijk beeld te creëren. Naast deze visueel aantrekkelijke animaties specialiseerde hij zich in het brengen van vuurshows. Door het gebruik van aparte technieken en een bijzonder gevoel voor sfeerzetting, neemt hij je op een unieke en subtiele wijze graag mee in zijn magische wereld van dansend vuur.

www.gusta.be

Nila Hoop

De passie voor theater, zowel het spel als het op de regisseurstoel kruipen, werd in 2009 samengebracht met haar kinderdroom om ooit in het circus te werken. 
Haar passie voor vuur bracht haar bij De Vuurmeesters. Als Circusdanseres begon ze mee te toeren met de Balcony Players. Bij Woesh verzorgde ze naast de lessen, de regie van een jongerenproductie en tal van sociale projecten, ook circusanimaties op maat. 

Haar Missie: De kracht van een glimlach verspreiden!

www.nilahoop.be

Vuurspektakel

Vuurspektakel fiammifero

Vuurspuwer, voorstellingen en andere kan je het best boeken bij ons. We verzorgen steeds de hoogste kwaliteit. Die vind je hier. Wij wensen jullie nog een geweldige en heerlijke dag toe.

vuurspektakel Vuurspuwer

vuurspektakel vindt u bij ons. Peter Gusta brengt ongelooflijke vuurspektakels. Zowel vuurspuwers als Fire show zijn hier.

Vuurspektakel huren
Vuurspektakel
Vuurspektakel boeken